OBOS Publicerad 2017-04-26

Snart byggstart för nytt radhusprojekt nära hav och bad i natursköna Klagshamn

Nu i april påbörjas försäljningen av 19 specialritade radhus i Klagshamn. Området som på sikt kommer att bestå av 42 platsanpassade radhus har ett fantastiskt läge, nära till bad och båtplats och samtidigt nära till både Hyllie och centrala Malmö.

– Det har varit ett jätteroligt projekt att jobba med ända från start.
Vi började med att rita och planera specifika hus för just den här platsen. Det är alltså inga standardprodukter. Det kommer att bli toppenbra, säger projektutvecklaren Christina Norlander.

Det handlar om två olika husvarianter, båda med öppna, ljusa planlösningar, förklarar hon. Den ena är ett 1,5-plans radhus på 124 kvadratmeter, fem hus i rad. Det andra har två plan om 136 kvadratmeter, fyra i varje länga. Radhusen kommer att utgöra en del i ett större nybyggarområde, som är integrerat i Klagshamns befintliga bebyggelse. Här finns närhet till både förskola, skola och Hyllie. Det är bara 10 minuter med bil till tågen.
– Läget intill kalkbrottssjön är helt fantastiskt. Och alla som känner Klagshamn vet ju vilken sommaridyll det handlar om. Jag skulle själv gärna vilja bosätta mig här, säger Christina Norlander.

Radhus i Klagshamn

  • Totalt 42 radhus, 19 i en första etapp.
  • Två varianter: 1,5-plan, 124 kvm och 2-plan, 136 kvm.
  • Säljstart i april, byggstart i augusti.
  • Beräknad inflyttning andra kvartalet 2018.

För mer info och intresseanmälan: www.obos.se