Mälarvillan

Här blir drömmar till hem – Skräddarsydda hus behöver inte kosta mer

Att bygga sitt eget hus är något de flesta bara gör en eller möjligen ett par gånger i livet. Det är utan tvekan en av livets största investeringar, såväl kostnads- som känslomässigt. På samma gång är det komplext och spännande med massor av viktiga beslut att fatta. Mälarvillan hjälper kunderna genom processen.

 

Text: Per-Åke Hultberg | Foto: Mälarvillan

Mälarvillan

Från lägenhet i centrum till nybyggd villa i Lillhamra

Joakim och Charlotta har nu bott in sig ordentligt i sitt vackra hus på Lillhamra strax utanför Västerås. Eftersom båda är uppvuxna i villa med trädgård var det ganska självklart att de förr eller senare skulle lämna lägenheten i centrum, lika självklart som att de ville bo kvar i Västerås.

 

Text: Per-åke Hultberg | Foto: Rosie Alm

I Västerås har jag mitt hjärta

Efter tio år som stadsbyggnadsdirektör i Västerås är Lotta Lindstam nu i slutspurten av en spännande och innehållsrik karriär, som inleddes i Lund när hon läste till arkitekt.

 

Text: Per-Åke Hultberg | Foto: Per Groth

Ikano bostad

Ikano bostad bygger så att fler får råd att bo

Är du ute efter en lägenhet i Västerås, med hög standard, hållbarhetsfokus och rimlig hyra? Ikano har som affärsidé att bygga bra lägenheter som så många som möjligt har råd med. Just nu satsar bolaget stort i Västerås, där målet är att bidra med socialt och miljömässigt hållbara bostadsmiljöer för många generationer framåt.

 

Text: Per-Åke Hultberg | Foto: Ikano bostad