HSB

Triangelformat bland träden

Trekantiga hus med en skogsdunge utanför fönstret och rymliga balkonger. De nybyggda lägenheterna i området Gideonsberg i Västerås får annorlunda vinklar och hög inredningsstandard.

 

Text: Nella Bergström | Visualisering: WEC360

Landshövding Minoo Akhtarzand känner sig hemma i Västmanland

I västmanland känner jag mig hemma på riktigt. Länets karaktär tar höjd för allt som intresserar mig. Västmanlands län är Sveriges teknikcentrum. Vi har ett starkt näringsliv som omfattar en mångfald av människor och olika verksamhetsområden. Länets styrkeområden består av energi, järnväg, automation, hälsa och välfärd samt handel. Vi har ett enastående landskap med vackra naturområden, lång och rik kulturhistoria.

OBOS

Helhetsansvar är nyckeln till lyckade bostadsprojekt

Bristen på bostäder är stor i Sverige. Men för att de nya bostäderna ska hålla långt in i framtiden behövs kunskap och förståelse för hur omgivningen kan tas tillvara i projekten, och hur miljöpåverkan kan minimeras. Det har bostadsutvecklaren OBOS tagit fasta på.

Mälarvillan

Här blir drömmar till hem – Skräddarsydda hus behöver inte kosta mer

Att bygga sitt eget hus är något de flesta bara gör en eller möjligen ett par gånger i livet. Det är utan tvekan en av livets största investeringar, såväl kostnads- som känslomässigt. På samma gång är det komplext och spännande med massor av viktiga beslut att fatta. Mälarvillan hjälper kunderna genom processen.

 

Text: Per-Åke Hultberg | Foto: Mälarvillan