Ikano bostad

Ikano bostad bygger så att fler får råd att bo

Är du ute efter en lägenhet i Västerås, med hög standard, hållbarhetsfokus och rimlig hyra? Ikano har som affärsidé att bygga bra lägenheter som så många som möjligt har råd med. Just nu satsar bolaget stort i Västerås, där målet är att bidra med socialt och miljömässigt hållbara bostadsmiljöer för många generationer framåt.

 

Text: Per-Åke Hultberg | Foto: Ikano bostad

OBOS

Helhetsansvar är nyckeln till lyckade bostadsprojekt

Bristen på bostäder är stor i Sverige. Men för att de nya bostäderna ska hålla långt in i framtiden behövs kunskap och förståelse för hur omgivningen kan tas tillvara i projekten, och hur miljöpåverkan kan minimeras. Det har bostadsutvecklaren OBOS tagit fasta på.

Mälarvillan

Här blir drömmar till hem – Skräddarsydda hus behöver inte kosta mer

Att bygga sitt eget hus är något de flesta bara gör en eller möjligen ett par gånger i livet. Det är utan tvekan en av livets största investeringar, såväl kostnads- som känslomässigt. På samma gång är det komplext och spännande med massor av viktiga beslut att fatta. Mälarvillan hjälper kunderna genom processen.

 

Text: Per-Åke Hultberg | Foto: Mälarvillan

HSB

Triangelformat bland träden

Trekantiga hus med en skogsdunge utanför fönstret och rymliga balkonger. De nybyggda lägenheterna i området Gideonsberg i Västerås får annorlunda vinklar och hög inredningsstandard.

 

Text: Nella Bergström | Visualisering: WEC360